Vacature: Klinisch Psycholoog

Heb jij affiniteit met het behandelen van kinderen, adolescenten en volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek? Beschik je over de daadkracht en het enthousiasme om een nieuwe locatie vorm te geven? Ben je bedreven in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en EMDR? En ben je toe aan ‘korte lijnen’, ‘aanpakken’ en meer cliëntcontact?

Zullen we dan eens kennismaken?

Individuele behandelingen én teamwerk

Als klinisch psycholoog en regiebehandelaar bij Cognito Praktijk ben je ervan verzekerd dat cliëntcontact een groot deel uitmaakt van je werkweek. Je bent namelijk verantwoordelijk voor individuele behandelingen en ziet je cliënten meestal wekelijks. Al vanaf het begin ben je bij de cliënt betrokken; de intake, indicatiestelling, eventuele diagnostiek en de behandeling voer je zelf uit.

De uiteenlopende hulpvragen waarbij sprake is van complexe psychische en/of psychiatrische problematiek maken je behandelingen inspirerend en uitdagend.

Dit alles doe je zelfstandig, maar niet alleen. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team en werkt samen met ervaren professionals. Managementtaken kunnen deel uitmaken van je werkzaamheden. We staan open voor jouw ideeën, innovaties en verdere ontwikkeling van ons behandelaanbod.

Samengevat:

Jouw profiel:

 • Je bent BIG- geregistreerd Klinisch psycholoog
 • Je bent een voorstander van werken in multidisciplinair verband, je bent systeemgericht en je kunt de rol als regiebehandelaar inhoud geven
 • Je bent gewend resultaatgericht te werken met behulp van CGT, Schematherapie en EMDR
 • Je bent gericht op samenwerking en als werkbegeleider/supervisor stimuleer en motiveer je collega’s
 • Je hebt bij voorkeur een VGCT lidmaatschap

Ons profiel:

Wij zijn Cognito Praktijk voor Psychotherapie en Gezinsbegeleiding

 • Ons team bestaat op dit moment uit 12 personen, waaronder een orthopedagoog generalist, 4 gezondheidszorgpsychologen, een klinisch psycholoog en een psychiater
 • Collega’s lopen bij elkaar binnen en we lunchen waar mogelijk gezamenlijk
 • We hebben een secretariaat dat staat
 • We zijn ‘CGT- minded’, doel -en oplossingsgericht
 • De praktijk is aangesloten bij de LVVP, heeft het HKZ/NEN- keurmerk en het ISO – 9001 certificaat
 • Onze cliënten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 8,7

Dit is wat wij jou bieden
Wij bieden je een uitdagende en verdiepende werkplek in een enthousiast team dat collegialiteit en leren hoog in het vaandel heeft staan. Een klinische les en/of het bezoeken van een verdiepend referaat staat regelmatig op de agenda. Het betreft een functie van 24 uur per week. De functie van klinisch psycholoog is op basis van ervaring ingedeeld in FWG 70/75. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ.

We maken graag eens kennis met je!
Je bent van harte welkom in ons prachtige pand, centraal gelegen naast NS station Zwolle. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact op met Thea Reuvekamp of Marloes Ambagtsheer (praktijkhouders) Email: info@cognitopraktijk.nl

Terug naar overzicht